• Suzhou Xunshi New Material Co., Ltd
    Weree van Daniel
    Zakelijke relatie 3 jaar, grote partner voor de Legering van het Nikkelkobalt zijn geweest!
  • Suzhou Xunshi New Material Co., Ltd
    Carolina Fasio
    Op tijd levering. En de steun is goed en snel.
Contactpersoon : Allen Sun
Telefoonnummer : +86 18112628895
WhatsApp : +8618112628895

Gesmede Legering X van Delenhastelloy Weerstand de Op hoge temperatuur van de Sterkteoxydatie

Plaats van herkomst China
Merknaam XUNSHI
Certificering ISO9001
Modelnummer UNS N06002
Min. bestelaantal 200 kg
Prijs Negotiable
Verpakking Details TRIPLEX GEVAL
Levertijd 30-35 dagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 500kg per week

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Gelijke rang UNS N06002 Vormen van Levering Bar, blad, plaat, schijf, machinaal bewerkte, gesmede delen
3D drukpoeder Ja Naam van het product Hastelloylegering
Certificering ISO9001 Toepassing Industriële
Hoog licht

het ijzerlegering van het nikkelchromium

,

Ni-mo legering

Laat een bericht achter
Productomschrijving

HASTELLOY X met uitstekende sterkte en oxydatieweerstand op hoge temperatuur

 

 

WEERSTAND TEGEN OXYDATIE
De opmerkelijke oxydatieweerstand van HASTELLOY X is hieronder geïllustreerd. De tests werden uitgevoerd door steekproeven aan droge lucht bij 2000 Gr. F. en aan droge lucht bloot te stellen onder druk gezet aan 300 psi bij 1750 Gr. F. Twee criteria voor de evaluatie van oxydatieweerstand zijn gewichtsverandering en diepte van corrosiepenetratie. HASTELLOY X blinkt in beide opzichten toe te schrijven aan de vorming van een beschermende, standvastige oxydefilm uit.

WEERSTAND TEGEN CARBURATIE EN NITRIDING
HASTELLOY X verzet zich ook tegen carburatie en nitriding, twee gemeenschappelijke voorwaarden die vaak tot vroege mislukking in legeringen op hoge temperatuur leiden. Na 100 uren in aardoliecokes, werden vier andere materialen volledig doordrongen door carburatie; terwijl, toonde Legering X specimens geen carburatie bij allen. Van tien materialen die in een atmosfeer waterstof, stikstof en ammoniak bij 1100 Gr. F. en 25,00 psi 64 dagen worden geëvalueerd, had Legering X dik one-fourth van het nitridegeval minder dan zo zoals het dichtste concurrerende materiaal zonder intergranular aanval.

 

Chemische samenstelling

HASTELLOY X vindt gebruik in petrochemische procesmateriaal en gasturbines in de hete combustor streeksecties. Ook gebruikt voor structurele componenten in industriële oventoepassingen wegens de uitstekende oxydatieweerstand.

HASTELLOY X wordt geadviseerd vooral voor gebruik in oventoepassingen omdat het ongebruikelijke weerstand heeft tegen het oxyderen, het verminderen, en neutrale atmosferen. De ovenbroodjes die van deze legering worden bedroegen nog in goede staat na het werken 8700 uren 2150 dienbladen van Gr. F. Furnace, die worden gebruikt gemaakt om zware ladingen te steunen, zijn blootgesteld aan temperaturen tot 2300 Gr. F. in een oxyderende atmosfeer zonder het buigen of het scheeftrekken. Legering X is even geschikt voor gebruik in straalmotorzuigbuizen, nabrandercomponenten, turbinebladen, pijpvinnen, cabineverwarmers, en andere vliegtuigendelen.

De verbrandingsblikken van de gasturbine en leiding, thermisch behandelend materiaal.

Legering X heeft breed gebruik in de motoren van de gasturbine voor de componenten van de verbrandingsstreek zoals overgangsbuis, combustor blikken, nevelbars en vlamhouders evenals in nabranders, zuigbuizen en cabineverwarmers. Het wordt geadviseerd voor gebruik in industriële oventoepassingen omdat het ongebruikelijke weerstand heeft tegen het oxyderen, het verminderen en neutrale atmosferen. De ovenbroodjes van deze legering bedroegen nog in goede staat na het werken 8.700 uren 2150 graden van F (1177 graden van C). HASTELLOY X wordt ook gebruikt in de chemische procesindustrie voor retorten, dempt, de netten van de katalysatorsteun, ovenschotten, buizenstelsel voor pyrolyseverrichtingen en plotselinge drogercomponenten.

Nuttige Eigenschappen voor Vliegtuigen en Ovendelen - HASTELLOY X wordt geadviseerd vooral voor gebruik in oventoepassingen omdat het ongebruikelijke weerstand heeft tegen het oxyderen, het verminderen, en neutrale atmosferen. De ovenbroodjes die van deze legering worden gemaakt bedroegen nog in goede staat na verrichting 8.700 uren 2150 Gr. F (1177 Gr.C.).